Spørgsmål & Svar

Vi gør arbejdet og lader bankerne give dig det bedste samlelån

Hvordan fungerer Lånesamleren?

Lånesamleren gør det lettere og mere enkelt for dig at få personlige tilbud på samlelån ud fra kun èn låneansøgning. Ansøg om samlelån her og udfyld ansøgningsskemaet – det tager kun 2 minutter.

Herefter gør vi arbejdet for dig og sender din låneansøgning ud til vores bankpartnere. De vurderer med det samme din låneansøgning og sender lånetilbud direkte tilbage til dig. Vi giver dig besked så snart lånetilbuddene kommer ind, og du kan herefter vælge det lån der passer dig bedst. Du sparer derfor både tid og penge når du benytter Lånesamleren.

Koster det penge at benytte Lånesamleren?

Det er altid gratis og uforpligtende at ansøge om lån gennem Lånesamleren. Du bestemmer selv hvilket lånetilbud du ønsker at gøre brug af og du er ikke forpligtet til at benytte nogle af tilbuddene.

Hvilke banker samarbejder Lånesamleren med?

Vi samarbejder i øjeblikket med Basisbank og Express Bank, og i fremtiden vil flere banker blive tilknyttet tjenesten. Det er vigtigt for os at samarbejde med nogle af landets bedste og mest anerkendte banker, således at du som kunde kan blive tilbudt den bedste pris på dit lån.

Hvad kan jeg låne penge til?

Hos Lånesamleren kan du låne penge til samlelån. Med et samlelån kan du få indfriet din eksisterende lån til et billigere samlelån og derved både spare tid og penge.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne fra 30.000 – 500.000 kr. med løbetid fra 1 – 12 år. Hos Lånesamleren bestemmer du selv hvor meget af din gæld du vil samle og hvilken løbetid du ønsker på dit samlelån. Ansøg uforpligtende her.

Kan jeg have en medansøger på lånet?

Når du laver din låneansøgning har du altid mulighed for at sætte en medansøger på og derved være to ansøgere på lånet. Vi anbefaler hos Lånesamleren, at have en medansøger på sit lån, da det kan give en lavere pris på lånet og I derved sparer yderligere penge hver måned.

Det er dog ikke et krav, at have en medansøger på sin låneansøgning.

Hvor lang tid tager det at lave en låneansøgning?

Oftest tager det kun 2 minutter at lave en låneansøgning hos Lånesamleren. Det er en god ide at have sit NemID klar ved ansøgning, da du til sidst skal verificere at det også er dig der har lavet låneansøgningen.

Du kan lave din låneansøgning let og enkelt her.

Er mine data sikre hos Lånesamleren?

Lånesamleren overholder den nyeste datalovgivning og sender og modtager alle oplysninger krypteret.

Det er derfor helt sikkert at benytte Lånesamlerens tjeneste.

Hvor lang tid går der før jeg modtager pengene?

Når du har sendt din låneansøgning vil der typisk gå nogle få minutter før lånetilbuddene begynder at komme ind. I sjældne tilfælde kan der gå op til et par dage før alle banker har fremsendt deres tilbud.

Efter du har valgt lånetilbud og underskrevet låneaftalen, vil der typisk gå 1-2 hverdage før dine eksisterende lån begynder at blive indfriet.

Hvad menes der med ÅOP?

ÅOP betyder Årlige Omkostninger i Procent, hvilket er det samme som de samlede omkostninger du har som låntager på dit lån. Herunder rente, gebyrer osv.

Hvad er minimumskravene for at ansøge om lån?

- Du skal være fyldt 21 år.

- Du må ikke være registreret i RKI eller i Debitor Registret.

- Du skal have et CPR-nummer.

God fornøjelse!

Din foretrukne lånemægler

Vi vil være din og danskernes foretrukne lånemægler – Vi gør arbejdet for dig og lader bankerne konkurrere om at give dig det bedste samlelån.

Ansøg her