Loading...

Saml dine lån til ét samlelån – Du får tilbud fra flere anerkendte banker

Start ansøgning  Lånesamleren ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

30.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 10 år

1 år 12 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.556 kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre og uden bindestreg. CPR-nummer bliver opbevaret sikkert og kun med adgang for de banker som vil give dig tilbud, når du færdiggør din ansøgning.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Saml dine lån med kun èn ansøgning om samlelån og modtag tilbud fra flere anerkendte banker

Hos Lånesamleren kan du samle dine lån og få luft i din økonomi – Vi indhenter flere tilbud for dig.

 • Saml dine lån ansøg gratis Ansøg gratis

  Vi gør arbejdet for dig – Lav kun én låneansøgning gratis og uforpligtende. Du er altid sikret iht. Kreditaftaleloven og får hurtigt samlet dine lån.

 • Saml dine lån modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager flere lånetilbud på dit samlelån og vælger selv det bedste tilbud.

 • Saml dine lån vælg det bedste tilbud Saml dine lån

  Ansøg helt uforpligtende og gratis gennem Lånesamleren. Lånetilbuddet og banken du vælger, samler dine eksisterende lån for dig.

Det siger vores brugere

1.576 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste og billigste samlelån. Du kan også spare mange penge hver måned.

Ansøg her
 • Saml dine lån let og enkelt Let, trygt og sikkert

  Det er let, trygt og sikkert at ansøge gennem Lånesamleren – og det tager kun 2 minutter.

 • Saml dine lån altid gratis Altid gratis

  Det er altid gratis og du er ikke forpligtet til at benytte dine lånetilbud. Se hvad du kan spare ved at samle dine nuværende lån til ét samlelån.

 • Saml dine lån altid sikkert Din sikkerhed

  DDin fortrolighed og datasikkerhed er altid højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret og du er altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om lån & Saml dine lån

Læs mere om Saml dine lån her

Hvorfor samle sine lån?

Et samlelån gennem Lånesamleren kan være en god idé, hvis du har dyre lån og kreditter flere steder, da dine låneomkostninger dermed kan være unødigt høje, og det samtidig kan være svært for dig at bevare overblikket over din samlede gæld. Du samler således flere lån til kun ét lån hos én långiver. Du får kun én restgæld at betale af på og kun én rentesats at betale, og din daglige økonomi bliver lettere overskuelig. Det vigtigste er dog, at du kan spare mange penge ved at samle dine dyre lån og kreditter til ét billigere lån.

Forbrugerrådet støtter op om ideen, da de generelt mener, at det kan være en god ide at samle sin gæld ét sted, og til billigere omkostninger. Kunderne bør dog afsøge hele markedet og forespørge hos flere banker eller finansieringsselskaber, da der kan være forskel på omkostningerne hos de forskellige låneudbydere. Berlingske har spurgt Forbrugerrådet i denne artikel.

Lånetypen omtales også nogle gange som gældskonsolidering eller refinansiering.

Spar tid og penge

Har du mange lån og kreditter, kan du spare tid og penge ved at omlægge alle dine lån og kreditter til kun ét lån. Nogle lån og kreditter på mindre beløb, oftest kendetegnet ved at være optaget nemt og hurtigt, kan være dyre for dig og din økonomi. Disse lån vil som oftest have en høj rente og høj ÅOP, som er omkostninger du betaler for at låne. Med flere lån betyder det også, at du betaler flere løbende gebyrer på dine lån, hvilket ikke er hensigtsmæssigt.

Ved at samle dine lån kan du derfor spare penge, og give dig selv et større rådighedsbeløb om måneden. Tiden du bruger på at betale og administrere en masse dyre lån kan ligeledes blive reduceret ved at omlægge til dette. Ansøg her

Din foretrukne lånemægler

Vi vil være din og danskernes foretrukne lånemægler – Vi gør arbejdet for dig og lader bankerne konkurrere om at give dig det bedste tilbud på at samle dine lån.

Ansøg her