Resurs Bank

Resurs Bank tilbyder lån uden sikkerhed.

 • Resurs Bank

  Resurs Bank starter som finansieringsvirksomhed i Helsingborg, Sverige i 1977. I starten tilbyder virksomheden finansieringsmuligheder for detailkunder i Sverige, og var bl.a. en de første låneudbydere til at tilbyde et rentefrit finansieringsprodukt til kunderne.

  I 2001 får Resurs banklicens og bliver til Resurs Bank. Med bankens opkøb af danske Dan-Aktiv i 2014, som tilbød udbredte finansieringsløsninger til detailhandlen i Danmark, gjorde Resurs Bank for alvor indtog på det danske lånemarked. Resurs Bank er i dag til stede i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

 • Lån fra Resurs Bank

  Resurs Bank tilbyder lån og kreditter online, samt finansieringsløsninger til den danske detailbranche. Du kan låne op til 300.000 kr. hos Resurs Bank. Udover de finansieringsløsninger banken tilbyder mange kunder i den danske detailhandel, er en af de mest benyttede lånetyper hos banken lån uden sikkerhed fra Resurs Bank.

 • Resurs Bank overblik

  Kontor i København, Danmark

  Online bank

  Tilbyder lån uden sikkerhed

  Tilbyder lån op til 300.000 kr.

Lånebeløb 150.000 kr.

30.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 10 år

1 år 12 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.556 kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre og uden bindestreg. CPR-nummer bliver opbevaret sikkert og kun med adgang for de banker som vil give dig tilbud, når du færdiggør din ansøgning.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår