Loading...

hjælp til gæld og luft i økonomien med tilbud på samlelån fra flere anerkendte banker

Start ansøgning  Lånesamleren ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

30.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 10 år

1 år 12 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.556 kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre og uden bindestreg. CPR-nummer bliver opbevaret sikkert og kun med adgang for de banker som vil give dig tilbud, når du færdiggør din ansøgning.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Udfyld kun èn ansøgning om Samlelån og modtag tilbud fra flere anerkendte banker

Hos Lånesamleren får du hjælp til gæld og luft i din økonomi med tilbud på samlelån fra flere banker.

 • Hjælp til gæld ansøg gratis Ansøg gratis

  Lad os gøre arbejdet for dig – Lav kun én låneansøgning gratis og uforpligtende. Du er altid sikret iht. Kreditaftaleloven og får luft i din økonomi.

 • Hjælp til gæld modtag flere tilbud Modtag flere lånetilbud

  Du modtager flere lånetilbud på dit samlelån og vælger selv det bedste tilbud.

 • Hjælp til gæld vælg det bedste tilbud Hjælp til gæld

  Du ansøger altid helt uforpligtende og gratis gennem Lånesamleren. Lånetilbuddet og banken du vælger samler dine lån for dig.

Det siger vores brugere

1.576 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste og billigste samlelån. Du har også muligheden for at spare mange penge hver måned og få bedre styr på din økonomi.

Ansøg her
 • Hjælp til gæld let og enkelt Enkelt og sikkert

  Det er enkelt og sikkert at ansøge om et samlelån gennem Lånesamleren – og det tager kun 2 minutter.

 • Hjælp til gæld altid gratis Altid gratis

  Det er altid gratis at ansøge gennem Lånesamleren og du er ikke forpligtet til at benytte dine lånetilbud.

 • Hjælp til gæld altid sikkert Din sikkerhed

  Din fortrolighed og datasikkerhed er altid højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret og du er altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om lån & hjælp til gæld

Læs mere om Hjælp til gæld her

Hjælp til gæld? Prøv et samlelån

Det er vigtigt at have overblik over sin økonomi, så du ikke risikerer at havne i økonomisk uføre, hvor du ikke kan betale dine regninger. Overblikket får du bl.a. ved at lægge et holdbart budget, hvor du også løbende bør følge med i om du overholder budgettet.

Et budget lægges ved at sammenlægge alle indtægter pr. måned, og herefter fratrække månedlige udgifter. Indtægter er din løn samt evt. tilskud fra det offentlige. Udgifter er husleje, forsikringer, forbrugsudgifter som f.eks. el og varme, udgifter til lån og kreditter, transportomkostninger samt andre faste omkostninger.

Med samlelån gennem Lånesamleren kan du få hjælp til gæld, ved at din månedlige ydelse som du betaler på flere dyre lån og kreditter kan blive lavere, og du samtidig får bedre overblik over din økonomi. Du samler således flere lån til kun ét lån hos én långiver. Du får kun én restgæld at betale af på og kun én rentesats. For decideret gældsrådgivning skal du dog se andre steder. Her kan du overveje at se til Forbrugerrådet Tænk Gæld, som yder rådgivning, hvis du har stor gæld og lav indkomst.

Spar tid og penge

Du kan spare tid og penge ved at omlægge alle dine lån og kreditter til kun ét lån. Mange lån og kreditter på mindre beløb, som du måske har optaget nemt og hurtigt, kan være dyre for dig. Disse lån vil som oftest have en høj rente og høj ÅOP, som er omkostninger du betaler i forbindelse med lån. Med flere lån betyder det også, at du betaler flere løbende gebyrer på dine lån.

Ved at samle dine lån kan du derfor spare penge, og give dig selv et større rådighedsbeløb om måneden. Tiden du bruger på at betale og administrere en masse dyre lån kan ligeledes blive reduceret ved at omlægge til dette.

Indtil videre har vores kunder, som ansøger om samlelån gennem os, fået en gennemsnitlig årlig besparelse på 19.400 kr. Det er en besparelse som kan mærkes, og som virkelig kan give luft i økonomien for den enkelte. Ansøg her

Se på ÅOP når du låner

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent, og er et regnestykke der giver dig det samlede billede af omkostningerne på lånet. Udover renteomkostninger betaler du ofte også andre gebyrer, og disse gebyrer indregnes i ÅOP, således de samlede omkostninger for dig udregnes i procent af lånebeløbet. ÅOP giver dig som låntager et bedre overblik over de samlede omkostninger, der kan være i forbindelse med optagelse af lån hos en given udbyder. Du bør vælge et lån med lav rente og lav ÅOP.

Hvis du ønsker at optage et samlelån gennem Lånesamleren, vil det være muligt at få samlet alle dine lån med høj ÅOP til kun ét lån med en lavere ÅOP. Du kan få en ÅOP helt ned til 5,01% om året.

Hvordan fungerer det?

Samlelån betyder, at du samler flere dyre lån som du måtte have hos flere långivere, til kun ét billigere lån hos én långiver. Det betyder, at lånet du optager benyttes til at indfri dine andre dyre lån og kreditter. I forbindelse med din ansøgning skal du oplyse om din generelle økonomi, herunder lønindkomst og andre indtægter samt udgifter, men herudover også oplyse om de lån du ønsker indfriet og restgælden på disse.

Rent praktisk betyder indfrielse, at de andre lån skal betales ud og den tilbageværende restgæld på lånene indbetales til långiver. Du har som forbruger altid ret til at indfri dine lån før tid i henhold til Kreditaftaleloven.

Der er to måder: Enten får du udbetalt lånebeløbet på dit samlelån af den långiver, som har godkendt dig til lånet, og hvor du selv står for at indfri de andre lån eller kreditter hos de respektive långivere.

Den anden måde at indfri på, er ved at långiveren som har udstedt samlelånet til dig, indfrier dine andre lån og kreditter for dig. Det er oftest nemmest for dig, ligesom de fleste långivere helst vil gøre det på denne måde, da de dermed er sikre på, at lånet som de har udstedt til dig, bliver benyttet til at indfri lån og kreditter.

Hos Lånesamleren er processen med at ansøge gjort nem og overskuelig. Du udfylder en gratis ansøgning, og angiver låneformålet til at være ønske om at samle gæld og lån. Herefter indhenter Lånesamleren flere personlige tilbud til dig, ved at sætte dit lån i konkurrence blandt banker og finansieringsselskaber, og du vælger selv det lån, som passer dig bedst. Lånesamleren er drevet af Letfinans, som er dansk lånemægler.

Spar tid og penge på alle dine dyre lån her

Lånesamleren anbefaler, at du lægger et holdbart budget for din økonomi før du ansøger.

Du skal desuden opfylde følgende minimumskrav:

 ● Minimum 21 år
 ● Fast indkomst på minimum 200.000 Kr. om året
 ● Ingen registrering som dårlig betaler, herunder hos RKI/Experian og Debitorregistret
Du vil som låntager samtidig blive kreditvurderet, hvor en række faktorer indgår. Herunder gældsfaktor (Gæld i forhold til indkomst), gældstyperne i forbindelse med ansøgning, ejerforhold (Hus, Lejlighed og bil) osv.

Din foretrukne lånemægler

Vi vil være din og danskernes foretrukne lånemægler – Vi gør arbejdet for dig og lader bankerne konkurrere om at give dig det bedste samlelån. Det giver dig hjælp til din gæld og luft i din økonomi.

Ansøg her