Loading...

Få samlet din gæld til ét samlelån med kun én ansøgning – og tilbud fra flere banker

Start ansøgning  Lånesamleren ansøgning

Lånebeløb 150.000 kr.

30.000 kr.    500.000 kr.

Løbetid 10 år

1 år 12 år

Variabel pålydende rente fra kun 3,49%
Laveste månedlig ydelse: 1.556 kr.

Skriv dit CPR-nummer med alle 10 cifre og uden bindestreg. CPR-nummer bliver opbevaret sikkert og kun med adgang for de banker som vil give dig tilbud, når du færdiggør din ansøgning.

Ved at fortsætte accepterer du brugervilkår

Udfyld kun èn låneansøgning og modtag tilbud på samlelån fra flere anerkendte banker

Hos os får du hjælp til din gæld og luft i din økonomi med tilbud på samlelån fra flere banker.

 • Gæld ansøg gratis Ansøg gratis

  Lad os gøre arbejdet for dig – Lav kun én låneansøgning gratis og uforpligtende. Du er altid sikret iht. Kreditaftaleloven og får hurtigt styr på din gæld.

 • Gæld modtag flere tilbud Modtag flere tilbud

  Du modtager flere lånetilbud på dit samlelån og vælger selv det bedste tilbud.

 • Gæld vælg det bedste tilbud Kom af med din gæld

  Ansøg helt uforpligtende og gratis gennem Lånesamleren. Lånetilbuddet og banken du vælger samler dine lån for dig og du kommer derved hurtigere af med din gæld.

Det siger vores brugere

1.576 ansøgere

Har vi indtil nu hjulpet med at få det bedste og billigste samlelån. Du kan også spare mange penge hver måned og hurtigere komme af med din gæld.

Ansøg her
 • Gæld let og enkelt Let, trygt og sikkert

  Det er let, trygt og sikkert at ansøge gennem Lånesamleren – og det tager kun 2 minutter.

 • Gæld altid gratis Altid gratis

  Det er altid gratis og du er ikke forpligtet til at benytte dine lånetilbud. Se hvad du kan spare på din gæld i dag.

 • Gæld altid sikkert Din sikkerhed

  Din fortrolighed og datasikkerhed er altid højeste prioritet for os. Dine data behandles altid krypteret og du er altid sikret iht. Kreditaftaleloven.

Nyheder om lån & Gæld

Læs mere om Gæld her

Hvorfor samle sine lån?

Et samlelån gennem Lånesamleren kan være en god idé, hvis du har dyre lån og kreditter flere steder, da dine låneomkostninger dermed kan være unødigt høje, og det samtidig kan være svært for dig at bevare overblikket over din samlede gæld. Du samler således flere lån til kun ét lån hos én långiver. Du får kun én restgæld at betale af på og kun én rentesats at betale, og din daglige økonomi bliver lettere overskuelig. Det vigtigste er dog, at du kan spare mange penge ved at samle dine dyre lån og kreditter til ét billigere lån.

Forbrugerrådet støtter op om ideen, da de generelt mener, at det kan være en god ide at samle sin gæld ét sted, og til billigere omkostninger. Kunderne bør dog afsøge hele markedet og forespørge hos flere banker eller finansieringsselskaber, da der kan være forskel på omkostningerne hos de forskellige låneudbydere. Berlingske har spurgt Forbrugerrådet i denne artikel.

Lånetypen omtales også nogle gange som gældskonsolidering eller refinansiering.

Spar tid og penge

Har du mange lån og kreditter, kan du spare tid og penge ved at omlægge alle dine lån og kreditter til kun ét lån. Nogle lån og kreditter på mindre beløb, oftest kendetegnet ved at være optaget nemt og hurtigt, kan være dyre for dig og din økonomi. Disse lån vil som oftest have en høj rente og høj ÅOP, som er omkostninger du betaler for at låne. Med flere lån betyder det også, at du betaler flere løbende gebyrer på dine lån, hvilket ikke er hensigtsmæssigt.

Ved at samle dine lån kan du derfor spare penge, og give dig selv et større rådighedsbeløb om måneden. Tiden du bruger på at betale og administrere en masse dyre lån kan ligeledes blive reduceret ved at omlægge til dette. Ansøg her

Din foretrukne lånemægler

Vi vil være din og danskernes foretrukne lånemægler – Vi gør arbejdet for dig og lader bankerne konkurrere om at give dig det bedste samlelån. Det giver dig hjælp til din gæld og luft i din økonomi.

Ansøg her